Szeretettel köszöntelek a Gloria mentis közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gloria mentis vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gloria mentis közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gloria mentis vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gloria mentis közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gloria mentis vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Gloria mentis közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Gloria mentis vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Napjainkban a β-karotinon kívül már több mint 700 karotinoidot izoláltak természetes forrásból. A legfőbb források a sárgarépa (α- és β-karotin), a paradicsom (likopin), a citrom, a narancs (β-kriptoxantin), a spenót (lutein) és a kukorica (zeaxantin). A táplálékkal felvett karotinoidoknak az emberi szervezetben történő felszívódását, átalakulásait, a karotinoidok antioxidáns szerepét, a vérszérum karotintartalmának diagnosztikus jellemzőit régóta vizsgálják a különböző szakterületek kutatói. Csak az utóbbi években kezdtek azonban figyelmet fordítani arra, hogy a különböző élelmiszerekben a feldolgozás, tartósítás, hőkezelés, tárolás során a karotinoidok szerkezeti változásokat is szenvedhetnek és megjelenhetnek olyan műtermékek is kisebb-nagyobb mennyiségben, melyek a friss gyümölcsben vagy zöldségfélékben nem találhatók meg.
http://www.alternativszemdr.hu
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó hírek:
Nyugati és Keleti orvoslás
A szemfenék betegségei